Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2009

Τα ωραία της τιβί


Μια γεύση από τα θέματα που μας σπάνε καθημερινώς τα νεύρα τις τελευταίες ημέρες:

Κατ' αρχάς, η ποικιλία στα προγράμματα και στα θέματα αφήνουν τον μέσο τηλεθεατή dazed and confused. Τι να πρωτοδιαλέξει;;; Είναι πραγματικά τόσες μα τόσες οι πρωτότυπες και ενδιαφέρουσες εκπομπές! Τέλοσπάντων... μέχρι να αποκτήσω δικό μου κανάλι θα κρίνω το αποτέλεσμα στα ήδη υπάρχων κανάλια...

1. Το θέμα με την γρίπη και τα εμβόλια έχει παραγίνει. Ας σταματήσουν επιτέλους τα κανάλια να μας τρομοκρατούν, να μας λένε για θανάτους από την γρίπη των χοίρων ενώ ποτέ δεν αναφέρουν τους θανάτους από την "κανονική" γρίπη. Και δεν φτάνει αυτό... έχουν βαλθεί όλοι να μας κάνουν πειραματόζωα. Πρέπει να κάνουμε όλοι το εμβόλιο, λέει, όχι μόνο για το δικό μας καλό, αλλά και για να δημιουργήσουμε μια ασπίδα προστασίας για τους συμπολίτες μας. Πλάκα μας κάνουν; Σε αμερικανάκια μιλάνε; Από πότε ο Έλληνας σκέφτηκε τον οποιοδήποτε πέρα από την πάρτυ του; Και στην περίπτωση αυτή, καλά κάνει!

2. Τα μεσημεριανά... ολόκληρη ζώνη στην τηλεόραση αφιερωμένη στο κουτσομπολιό. Δεν θα το παίξω υπεράνω του κουτσομπολιού. Ειδικά όταν έχεις γυρίσει από την δουλειά και βαριέσαι να σκεφτείς, είναι το κατάλληλο φάρμακο χαλάρωσης να ακούσεις ανούσιες μπούρδες. Νιώθεις και καλύτερα όταν βλέπεις ότι υπάρχουν πολλοί ηλίθιοι εκεί έξω οι οποίοι κάνουν όλους εμάς τους νορμάλ να φαινόμαστε πιο έξυπνοι. Μια παράκληση μόνο: ας σταματήσουν επιτέλους στα πάνελ να μας παρουσιάζουν σκάνδαλα και αποκαλύψεις σχετικά με τις δουλειές τους και τον μικρόκοσμο των δημοσιογράφων/παρουσιαστών. Είναι σαν να αρχίσω να λέω εγώ τα κουτσομπολιά της δουλειάς μου σε άσχετους. Εμένα με νοιάζουν. Αυτούς θα τους νοιάξει; Επίσης, δεν με νοιάζουν τα νούμερα των εκπομπών, εκφράσεις όπως "ραβασάκι" και "δεν υπάρχει", και κάτι άλλο. Δεν είναι όλοι πια διάσημοι παρουσιαστές και μοντέλα αν τους ξέρει μόνο η μάνα τους και ο μάνατζέρ τους!

3. STAR CHANNEL. Δεν βαρέθηκαν να παίζουν τις ίδιες ειδήσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ; Σταματήστε να συνεισφέρετε και πολλές φορές να χτίζετε από την αρχή την "φήμη" άσχετων ξανθών κυριών και δεσποινίδων οι οποίες ανοίγουν το στόμα τους χωρίς να σκέφτονται νομίζοντας ότι η Ελλάδα όλη κρέμεται από τα χείλη τους. Πετρούλα... seriously... έχει καταντήσει ακόμη πιο γελοίο. Επίσης, τρελαίνομαι για τους "δημοσιογράφους" και αυτά που ξεστομίζουν στα βιντεάκια τους!

4. Οι ειδήσεις σε Alpha, Antenna, και μερικές φορές Alter. Αυτή η μουσική τρόμου που συνοδεύει τα περισσότερα βίντεο και οι λαϊκιστικές εκφράσεις των παρουσιαστών αλλά και των δημοσιογράφων/ρεπόρτερ μειώνουν κατά πολύ την εγκυρότητα του δελτίου σας. Πάρτε το χαμπάρι! Λες και γυρίζετε ταινία δημοσιογράφους-ηθοποιούς που θα κάνουν τα πάντα να συγκλονίσουν το κοινό τους!

Πολλά είναι, πολλά... που να τα γράψω όλα! Ουφ, κουράστηκα! Πάω να δώ κάνα σήριαλ...

www.allthegreeks.com

Image: http://www.milkman.gr/κλειστε-την-γιατιθα-χαζεψετε/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου